• 1397/08/24 - 12:25
  • تعداد بازدید خبر : 64
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید کرد؛

الگوی جانشین پروری در همه واحد های دانشگاه تبیین می شود

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک در همایش"جانشین پروری" که ویژه مدیران پرستاری برگزار شد اظهار داشت؛ در راستای اجرای سیاست های شورای راهبردی دانشگاه در بخش توانمندسازی منابع انسانی، الگوی جانشین پروری در همه واحد های دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبیین می شود.

به گزارش روابط عمومی مرکزآموزشی درمانی پورسینا؛ پیش از ظهر امروز – پنج شنبه، همایش "جانشین پروی" ویژه مدیران پرستاری با حضور ریاست، معاون درمان و مدیر خدمات پرستاری دانشگاه و مدیران ، سوپروایزرین و سرپرستاران بیمارستان های استان گیلان در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی پورسینا برگزار شد.
دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک – رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این همایش، ضمن تقدیر از تلاش های ارزشمند کارکنان پرستاری گفت؛ پروژه جانشین پروری جزو اولین و مهمترین پروژه های ترسیم شده در برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.
وی با تاکید به اینکه جانشین پروری در گروه پرستاری با جدیت رعایت می شود اظهار داشت؛ مسیر پیشرفت برای پرستاری که به تازگی خدمت خود را آغاز نموده شفاف است و بر اساس میزان فعالیت، سیر زمان و تجربیات خود می تواند، ارتقا یابد.
دکتر یوسف زاده تصریح کرد؛ جانشین پروری در واقع ایجاد فرصت مناسب برای همه افراد است که بتوانند استعداد و زمینه های رشد خود را در یک رقابت سالم به مرحله ظهور برسانند.
وی به وقایع تاریخی که بر اهمیت مقوله جانشین پروری صحه می گذارد اشاره کرد و گفت؛ ما تنها به یک قهرمان احتیاج نداریم بلکه باید فرصت برابر جهت تربیت و رشد کسانی را که پتانسل قهرمان شده را دارند فراهم کنیم .
دکتر یوسف زاده اظهار امیدواری کرد؛ الگویی که گروه پرستاری در خصوص جانشنین پروری رعایت می کند در تمامی سازمان ها جاری شود.
دکتر اسماعیل نورصالحی – معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این همایش از پرستاران به عنوان نیروهای پرتلاش و صادق سیستم بهداشت و درمان یاد کرد و گفت؛ موفقیت ها دانشگاه در گرو خدمات ارزنده گروه پرستاری است و در مسیر ارتقای آنان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
دکتر معصومه ادیب مدیر خدمات پرستاری دانشگاه نیز طی ایراد سخنانی، جانشنین پروری را یکی از موضوعات مهم و چالش برانگیز سازمان ها دانست و اظهار داشت؛ افراد مدیر یا رهبر متولد نمی شوند بلکه در بستری مناسب ساخته می شوند و هر سازمانی می بایست ساز و کار شناسایی افراد توانمند را داشته و قابلیت های آنان را رشد دهد.
وی تعیین راهبران آینده هر سیستم را در گرو شناسای و پرورش قابلیت های افراد مستعد عنوان کرد.
دکتر ادیب ضمن تقدیر از ریاست دانشگاه در خصوص ارتقای جایگاه پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان و ارایه گزارشی از عملکرد اداره پرستاری، تصریح کرد ؛ تمام تلاش خود را در جهت هرچه بهتر اجرایی کردن نظام جانشنی پروری در بیمارستان ها به کار می بندیم.
همچنین طی این همایش مدیران خدمات پرستاری، سوپروایزرین و سرپرستاران در خصوص مباحث جانشین پروری توسط فاطمه شیرانی- مدرس وزرات متبوع، تحت آموزش قرار گرفتند.
  • گروه خبری : اخبار بیمارستان پورسینا
  • کد خبر : 41611
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/08/24 12:25