• 1403/02/04 - 14:09
  • تعداد بازدید خبر : 202
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در چهارمین روز از هفته سلامت انجام شد:

برپایی سفره سلامت در بخش ها و واحدهای پورسینا

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی پورسینا؛ صبح امروز همزمان با چهارمین روز از هفته سلامت در راستای ترویج فرهنگ تغذیه سالم کارکنان پورسینا در بخش ها و واحدهای خود اقدام به برپایی سفره سلامت نمودند.

به گفته متخصصان تغذیه رژیم غذایی سالم، رژیمی است که «سلامت» کلی بدن ما را حفظ کند یا بهبود بخشد. این رژیم مواد مغذی ضروری (درشت مغذی‌ها و ریز مغذی‌ها) را برای بدن فراهم می‌کند. این موارد به طور معمول شامل انواع غذاها از همه گروه‌های غذایی، از جمله میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، پروتئین و چربی‌های سالم است.

یک رژیم غذایی سالم باید از نظر توزیع درشت مغذی‌ها متعادل باشد و تعادل مناسبی از کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌ها برای رفع نیازهای فردی داشته باشد. علاوه بر این، یک برنامه غذایی سالم باید غذاهای فرآوری شده و تصفیه شده، قندهای افزوده شده و چربی‌های اشباع و ترانس را محدود کند و در عین حال بر مواد مغذی متراکم و غذاهای کامل تمرکز کند.

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان پورسینا,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 121808
کلمات کلیدی
مریم  سفرگر
خبرنگار

مریم سفرگر

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/02/04 14:09