همراهان در پورسینا با " تغذیه سالم " آشنا شدند
در هفتمین روز از هفته سلامت کلاس آموزشی "غذای سالم و ایمن" ویژه همراهان در پورسبنا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی پورسینا؛ در راستای شعار هفته سلامت با عنوان بهبود ایمنی مواد غذایی - از مزرعه تا سفره، روابط عمومی بیمارستان با همکاری واحد آموزش دفتر پرستاری و واحد تغذیه کلاس آموزشی "غذای سالم و ایمن" ویژه همراهان بیماران برگزار نمود.
گفتنی است؛طی برگزاری این کلاس کارشناس تغذیه مرکز، مطالب آموزشی در خصوص بهداشت مواد غذایی،ایمنی درتولید (سلامت وبهداشت خاک)، مراحل به خطرافتادن ایمنی (سلامت) مواد غذایی ،قوانین طلایی سازمان جهانی بهداشت برای ایمنی وبهداشت غذایی،راههای جلوگیری از آلودگی و فساد مواد غذائی در منزل و مراکز تهیه غذا،ده قانون طلائی برای ایمنی غذا،نحوه کنترل برخی از مواد غذائی، ارائه نمود.
همچنین در جهت ترویج استفاده از تغذیه سالم ضمن توزیع شیر در بین همراهان حاضر در کلاس، پمفلت های آموزشی نیز در اختیار آنان قرار داده شد.
نظر دهید