• 1403/07/15 - 14:24
  • تعداد بازدید خبر : 103
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

کمیته تغذیه با محوریت ارتقای کمی و کیفی غذا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی پورسینا؛ امروز طی نشستی با حضور مدیر، اعضای کمیته تغذیه و رژیم درمانی همچنین پیمانکار تغذیه بیمارستان پورسینا، نیازمندی های مربوط به واحد تغذیه در جهت افزایش بهبود کیفیت و کمیت طبخ غذای بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان پورسینا
  • کد خبر : 129494
کلمات کلیدی
مریم  سفرگر
خبرنگار

مریم سفرگر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/07/15 14:24