انتخاب همه: نمک کم، اما تصفیه شده یددار
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی پورسینا؛طبق تحقیقات صورت گرفته مصرف نمک در کشور ما دو برابر حد استاندارد است و یکی از عوامل خطر عمده فشارخون مصرف نمک زیاد است.
لیلا رضایی کارشناس تغذیه پورسینا در این خصوص گفت: توصیه براین است که استفاده از نمک طعام در غذا و استفاده از نمک در سر سفره غذا کاهش یابد و همان میزان کم مصرف هم نمک یددار و تصفیه شده باشد.
وی در خصوص انواع نمک های موجود در بازار گفت: که این نمک ها تحت عنوان نمک دریا، سنگ نمک، نمک صورتی و... مجوز سازمان غذا و دارو را ندارد. این نمکها حاوی مقدار زیادی فلزات سنگین هستند که سرطانزا هستند و سنگ کلیه ایجاد میکنند و اگر افراد از این نمکها استفاده کنند دچار کمبود ید شده و در نتیجه عوارضی مثل سقط جنین، عقب ماندگی و اختلالات ذهنی رخ میدهد.
بنابراین، مردم آگاه باشند و فریب تبلیغات افراد ناآگاه و سودجو را نخورند و برای سلامتی خود از نمک تصفیه شده یددار استفاده کنند.