• 1402/11/08 - 12:20
  • تعداد بازدید خبر : 114
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

انتخاب همه: نمک کم، اما تصفیه شده یددار

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی پورسینا؛طبق تحقیقات صورت گرفته مصرف نمک در کشور ما دو برابر حد استاندارد است و یکی از عوامل خطر عمده فشارخون مصرف نمک زیاد است. 

لیلا رضایی کارشناس تغذیه پورسینا در این خصوص گفت: توصیه براین است که استفاده از نمک طعام در غذا و استفاده از نمک در سر سفره غذا کاهش یابد و همان میزان کم مصرف هم نمک یددار و تصفیه شده باشد.

وی در خصوص انواع نمک­ های موجود در بازار گفت:  که این نمک ­ها‌ تحت عنوان نمک دریا، سنگ نمک، نمک صورتی و... مجوز سازمان غذا و دارو را ندارد. این نمک‌ها حاوی مقدار زیادی فلزات سنگین هستند که سرطان‌زا هستند و سنگ کلیه ایجاد می‌کنند و اگر افراد از این نمک‌ها استفاده کنند دچار کمبود ید شده و در نتیجه عوارضی مثل سقط جنین، عقب ماندگی و اختلالات ذهنی رخ می‌دهد.

بنابراین، مردم آگاه باشند و فریب تبلیغات افراد ناآگاه و سودجو را نخورند و برای سلامتی خود از نمک تصفیه شده یددار استفاده کنند.

 

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان پورسینا
  • کد خبر : 118194
کلمات کلیدی
مریم  سفرگر
خبرنگار

مریم سفرگر

آخرین بروز رسانی : 1402/11/08 12:20