سلامت برای همه تخم مرغ برای همه
همزمان با 17 مهر ماه روز جهانی تخم مرغ طی برپایی ایستگاه آموزشی در سالن انتظار این مرکز، مراجعین با فواید استفاده از تخم مرغ آشنا شده و بسته تغذیه دریافت کردند.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی پورسینا ؛ به همت واحد تغذیه بیمارستان پورسینا همزمان با 17 مهر ماه روز جهانی تخم مرغ ایستگاه آموزشی ویژه همراهان در این مرکز برگزار شد و ضمن توضیحات کارشناس تغذیه در خصوص فواید استفاده از تخم مرغ ، پمفلت و بسته تغذیه تخم مرغ ، در اختیار حاضرین قرار گرفت.
گفتنی است ستادکشوری ترویج مصرف تخم مرغ 12 پیام طلایی در این خصوص اعلام کرده است که بدین شرح می باشد.
1. تخم مرغ : کاملترین، فراوانترین و ارزانترین غذای پروتئینی
2. تخم مرغ با تأمین تمامی اسیدهای آمینه ضروری بدن، با ارزشترین و بالاترین کیفیت پروتئین را در مقایسه با گوشت، لبنیات و حبوبات دارد.
3. تخم مرغ منبع غنی پروتئین ،اسیدهای چرب غیر اشباع ، ویتامین و مواد معدنی ضروری به ویژه ویتامین های گروه A,B و عناصر ید و فسفراست.
4. درتخم مرغ نسبت اسیدهای چرب غیر اشباع به اشباع 2به 1 است که آنرا حتی برای افراد بیمار مطلوب می نماید.
5. کلسترول تخم مرغ تأثیری در افزایش کلسترول خون ندارد.
6. کولین در تخم مرغ برای رشد و نمو جنین و کودک ،عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه بسیار موثر و به مقدار زیاد وجود دارد.
7. لوتئین و گزانتین زرده تخم مرغ از استحاله شبکیه چشم و در نتیجه بروز نابینایی در پیری به طور بسیار موثری جلوگیری می کند.
8. به دلیل ارزش غذایی بالا و به عنوان غذایی کامل ،مصرف تخم مرغ در اطفال و نوجوانان درحال رشد،زنان باردار و شیر ده،ورزشکاران و در دورانپس از بیماری توصیه اکید می شود.
9. از خوردن تخم مرغ خام و نیمه پخته خودداری شود.
10 . .مصرف تخم مرغ از هشت ماهگی در کودکان تا سنین بزرگسالی را در دستور کار قرار دهید(تا یکسالگی 1 زرده کامل یک روز در میان ،از 2 سالگی با بالا تا 6 عدد در هفته)
11 .از خریداری تخم مرغهای معیوب (شکسته ،ترکدار، کثیف و …) و حتی الامکان بدون هویت پرهیز نمائید.
12 .هر انسان سالم یک تخم مرغ درروز
گفتنی است ستادکشوری ترویج مصرف تخم مرغ 12 پیام طلایی در این خصوص اعلام کرده است که بدین شرح می باشد.
1. تخم مرغ : کاملترین، فراوانترین و ارزانترین غذای پروتئینی
2. تخم مرغ با تأمین تمامی اسیدهای آمینه ضروری بدن، با ارزشترین و بالاترین کیفیت پروتئین را در مقایسه با گوشت، لبنیات و حبوبات دارد.
3. تخم مرغ منبع غنی پروتئین ،اسیدهای چرب غیر اشباع ، ویتامین و مواد معدنی ضروری به ویژه ویتامین های گروه A,B و عناصر ید و فسفراست.
4. درتخم مرغ نسبت اسیدهای چرب غیر اشباع به اشباع 2به 1 است که آنرا حتی برای افراد بیمار مطلوب می نماید.
5. کلسترول تخم مرغ تأثیری در افزایش کلسترول خون ندارد.
6. کولین در تخم مرغ برای رشد و نمو جنین و کودک ،عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه بسیار موثر و به مقدار زیاد وجود دارد.
7. لوتئین و گزانتین زرده تخم مرغ از استحاله شبکیه چشم و در نتیجه بروز نابینایی در پیری به طور بسیار موثری جلوگیری می کند.
8. به دلیل ارزش غذایی بالا و به عنوان غذایی کامل ،مصرف تخم مرغ در اطفال و نوجوانان درحال رشد،زنان باردار و شیر ده،ورزشکاران و در دورانپس از بیماری توصیه اکید می شود.
9. از خوردن تخم مرغ خام و نیمه پخته خودداری شود.
10 . .مصرف تخم مرغ از هشت ماهگی در کودکان تا سنین بزرگسالی را در دستور کار قرار دهید(تا یکسالگی 1 زرده کامل یک روز در میان ،از 2 سالگی با بالا تا 6 عدد در هفته)
11 .از خریداری تخم مرغهای معیوب (شکسته ،ترکدار، کثیف و …) و حتی الامکان بدون هویت پرهیز نمائید.
12 .هر انسان سالم یک تخم مرغ درروز
نظر دهید