• 1394/01/17 - 09:36
  • تعداد بازدید خبر : 43
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

بهبود ایمنی مواد غذایی ، از مزرعه تا بشقاب

سازمان بهداشت جهانی، پیام روز جهانی بهداشت در سال 2015 را" بهبود ایمنی مواد غذایی ، از مزرعه تا بشقاب" عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی پورسینا؛ عرضه مواد غذایی به طور فزاینده ای در حال جهانی شدن است و این نیازمند توجه بیش از پیش به سیستم ایمنی مواد غذایی در میان کشور ها است. به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت، شعار خود را در سال 2015 بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب (همیشه و همه جا) قرار داده است.
در این خصوص سازمان جهانی بهداشت پنج  نکته کلیدی ، برای راهنمایی فروشندگان و مصرف کنندگان  غذای سالم و ایمن، تعریف نموده است که شامل ، تمییز نگه داشتن ، جدا نگه داشتن مواد غذایی خام از مواد غذایی پخته ، پختن کامل مواد غذایی ، پختن غذا با درجه حرارت مناسب و استفاده از آب و مواد غذایی سالم  می باشد.
گفتنی است ؛ همه ساله روز 18 فروردین (7 آوریل) به عنوان روز جهانی بهداشت در کشور های مختلف جهان گرامی داشته می شود .در چنین روزی در سال 1948 میلادی در نیویورک، نخستین اساسنامه ی کنفرانس بین المللی بهداشت از سوی سازمان بهداشت جهانی تدوین گردید. همچنین در ژوئن همان سال نخستین مجمع عمومی سازمان بهداشت جهانی در ژنو با حضور نمایندگان بیش از شصت و یک کشور جهان تشکیل شد .
در جمهوری اسلامی ایران  امر بهداشت همواره  به عنوان یکی از مباحث مبنایی در مباحث توسعه مندی کشور مد نظر بوده است لذا فصل بیست و پنجم  قانون" برنامه ی سوم توسعه ی اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی کشور " به  بهداشت و درمان  اختصاص داده شده است .

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان پورسینا
  • کد خبر : 10032
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/01/17 09:36